PRAVILA I OPREMA

PRAVILA I OPREMA

PAINTBALL PRAVILA

  • Za vrijeme igranja paintball-a zabranjeno je skidanje maske za lice sve dok igra nije gotova te dok svi markeri/puške nisu spušteni na tlo. Skidanje ili nenošenje maske u terenu smatra se ozbiljnim kršenjem pravila i kažnjava se isključenjem iz igre ili udaljenjem s paintball terena.
  • Cijev markera/puške obavezno držati okrenutu prema podu za vrijeme trajanja pauze. Na cijev markera bavezno staviti zaštitnu navlaku prilikom izlaska s terena.
  • Zbog sigurnosnih razloga zabranjeno je sakupljati kuglice s poda. Ispucane kuglice su omekšane i više se ne rasprsnu na cilju već se odbijaju kao gumeni meci. Jednom ispucane kuglice prilikom ponovnog korištenja mogu oštetiti marker i ozlijediti igrača.
  • Pogodak vrijedi u bilo koji dio tijela ili opreme.
  • Nakon pogotka diže se ruka u zrak i napušta teren do sljedeće igre.
  • Zabranjeno je brisanje pogotka (boje s opreme i tijela).
  • Zabranjeno je otkrivanje pozicije igrača u terenu nakon izlaska iz igre.

PAINTBALL OPREMA

TIPPMANN FT-12 RENTAL

Model FT-12 oblikovan je tako da bude izuzetno uravnotežen kada su pričvršćeni izvor zraka i lijevak, što vam daje ergonomsku i jednostavnu za upotrebu markersku platformu koja će vam pomoći da igrate bolje dok koristite odgovarajuće stavove za gađanje na terenu.

Značajke i dizajn ovog markera razvijeni su na temelju povratnih informacija stvarnih igrača i polja koji odgovaraju Tippmannu i daju im do znanja što je potrebno za sljedeću generaciju trajnih, konzistentnih Tippmannovih markera. Tippmann ostaje ispred igre i učvršćuje svoj legendarni status u industriji.

ANNEX MI3 THERMALNA

Annex MI3 Thermal je lagana maska izrađena od polietilena postupkom brizganja. To osigurava visoku elastičnost i otpornost na oštećenja. Maska ima funkciju brze promjene leće koja omogućuje prilagodbu maske trenutnim vremenskim uvjetima bez potrebe za posjedovanjem zasebne maske.

Štitnik je polikarbonatne konstrukcije s dva sloja, prekriven premazima Anti-ogrebotina i Anti-magla. Zahvaljujući njima, izdržljivost na udarce, ogrebotine ili zamagljivanje je što je moguće veća.

Maska pruža punu zaštitu lica od brade do ušiju. Brojne rupe za ventilaciju omogućuju bolju cirkulaciju zraka. Unutar maske, gdje se susreće s licem, nalazi se visokokvalitetna, nježna na dodir, mekana pjenasta podstava koja korisniku pruža neuporedivu udobnost nošenja.

KOMBINEZON

ŠTITNIK ZA PRSA DVOBOJNI

Dvobojni, jedna strana je crne a druga zeleno masirne boje, može se okretati po želji

PRIJAVA ZA NEWSLETTER

Budite prvi u redu za sve najnovije i najbolje iz našeg svijeta. Nove ekskluzivne ponude i još mnogo toga!